656
One Direction u K-pop vodama? Wonder Girls žarko žele saradnju!

One Direction u K-pop vodama? Wonder Girls žarko žele saradnju!

656
SHARE

null

Wonder Girls su jedna od najpoznatijih grupa iz Južne Koreje a u razgovoru za MTV, otkrile su kako bi najradije sarađivale s momcima iz 1Dja.

“Prvi put sam čula pesmu ‘What Makes You Beautiful’ na radiju”, priča Lim iz Wonder Girlsa. “Mislila sam da je jako zabavna i zarazna i stihovi su jako dobri, posebno za mlade devojke”. Wonder Girls već su sarađivale sa jednim jako popularnim bendom – naime, one su bile na turneji zajedno sa Jonas Brothers 2009. godine.

Get More:
Music News

One Direction definitivno je na vrhu njihove liste želja, ali i Beyonce, Katy Perry odnosno Rihanna. Naravno, iz cele priče nije mogao biti izostavljen ni Psy. “Psy je ogromna zvezda u Koreji”, objašnjava Yenny. “Rasle smo slušajući ga, tako da nam je drago što je postao popularan širom sveta.” One veruju da će i drugi K-pop izvođači postati vrlo popularni van matične zemlje: “Mislim da ljude interesuju novi stilovi i nove stvari”, zaključila je Sun.

FOTO: SIPA
IZVOR: Life Content

18 KOMENTARA

  1. @Jovana ne ponasaj se tako, molim te. Vidis da cak i neki koji nisu kpop fanovi govore da su lepe i imaju dobre pesme. Nema svrhe zapocinjati svadju, bilo da zelis njihovu saradnju ili ne.

    • lol ok, ja, kao kpop fan, zelim da sprecim svadju, ali vi kako hocete.
      Imale saradnju ili ne, volela bih da su srecne. Wonder Girls FIGHTING^^

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.