Start Stars Hot News! One Direction troše milione za obezbeđenje od ludih fanova

One Direction troše milione za obezbeđenje od ludih fanova

SHARE

one direction

Momci iz grupe One Direction navodno izdvajaju pravo bogatstvo za svoje obezbeđenje i rezervišu čitave spratove hotela u kojima odsedaju kako bi se zaštitili od ludih fanova.

Prema pisanju lista Daily Star, Liam, Zayn, Niall, Harry i Louis potroše i do 50.000 funti na prazne hotelske sobe, a njihovi telohranitelji patroliraju ispred njihovih apartmana 24 sata dnevno kako bi izbegli da im neko od obožavatelja upadne u sobe.
“Obezbeđenje momaka je na visokom nivou”, kaže sagovornik lista blizak bendu i dodaje: “Ljudi iz menadžmenta su toliko zabrinuti da fanovi neće upasti u njihove sobe da često plaćaju sve sobe na spratu kako bi se osigurali da im niko od drugih gostiju neće ni prići. Telohranitelji su postavljeni kod liftova i ulaznica sa stepenica, a ostali patroliraju po hotelu 24 sata dnevno i ispred njihovih soba.”
One Direction su trenutno na svojoj velikoj svetskoj turneji, a gde god da su se pojavili izazvali su oduševljenje i radost fanova, koji se redovno okupljaju ispred njihovih hotela. Prošlog meseca objavljen je snimak na kojem Harry pokušava da pobegne iz svog hotela kako bi pobegao od mora fanova. A pošto im sledećeg meseca izlazi i njihov prvi film, verujemo da će fanovi još više da polude za njima.
“1D postaju sve popularniji iz dana u dan. Pored koncertnih datuma, uskoro će imati i obaveza oko promocije filma. Trošenje miliona funti na njihovo obezbeđenje možda zvuči preterano, ali to je ništa u poređenju sa novcem koji će zaraditi sledeće godine zahvaljujući turneji, filmu, albumu i drugim prihodima.”

OSTAVI KOMENTAR