Start Stars Hot News! One Direction: Simon Cowell će biti sjajan tata!

One Direction: Simon Cowell će biti sjajan tata!

SHARE

one direction

Nakon glasina da Lauren Silverman čeka bebu sa Simonom Cowellom, muzički mogul je i sam potvrdio da će postati otac, a momci iz benda One Direction čestitali su svom šefu i poručili da misli da će se on sjajno snaći u ovoj ulozi.

“Stvari se trenutno menjaju u mom životu… Srećan sam što ću postati otac”, rekao je Cowell za BBC na premijeri filma “One Direction: This Is Us” i dodao: “To je nešto o čemu nisam razmišljao, ali se sada osećam dobro zbog toga.”
Sada su se povodom ovih vesti oglasili i momci iz One Directiona. Na pitanje da li misle da će Simon biti dobar otac, Louis je bez oklevanja rekao: “Da! Biće sjajan”, a Niall je dodao: “On je veoma fin, dobar lik!” Sa ovim se složio i Harry: “On će biti odličan otac!”

simon cowell

U međuvremenu, Niall je juče tokom gostovanja u “Today Show” u Njujorku izazvao smeh kod publike kada je objavio svoje važne vesti. Kada su voditelji pitali Zayna o veridbi sa Perrie Edwards, Niall je dodao da i on ima nešto važno da saopšti: “Trudan sam! To su ekskluzivne vesti za ‘Today Show'”, našalio se on.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR