Start Stars Hot News! One Direction se prisećaju prvih utisaka kada su se upoznali: Niall je...

One Direction se prisećaju prvih utisaka kada su se upoznali: Niall je bio usamljenik

SHARE

One Direction postali su jedan od najpoznatijih i najuspešnijih bendova u istoriiji popularne muzike, pa nije ni čudo što su se momci iz benda malo promenili od kada su pre dve godine postali poznati.

Momci su prvi put privukli pažnju javnosti 2010. godine kada su se pojavili u emisiji The X Factor” kao stidljivi tinejdžeri. Dve godine kasnije, oni imaju dva albuma koji se nalaze na vrhovima top lista, hit singlove i uspeh na kojem mnogi mogu samo da im zavide. Liam, Zayn, Louis, Harry i Niall priznaju da su danas drugačiji nego što su bili pre dve godine. Liam je za Press Party otkrio šta je tada mislio o Louisu Tomlinsonu: “Louis je bio tih kada sam ga upoznao, a sada ne možeš da mu zatvoriš usta!”

Harry je o Niallu mislio upravo suprotno: “Niala niko nije mogao da nadglasa. Sve vreme se šetkao okolo sa gitarom.” Niall je objasnio da je to verovatno zato što je želeo da pridobije ostale momke iz benda jer je ranije bio usamljenik. “Zaista, tada nisam imao drugove i želeo sam da sklopim nova prijateljstva, ali izgleda da sam to radio na pogrešan način.”

Liam je i dalje zatečen uspehom koji su 1D postigli za vrlo kratko vreme. “Nikada nisam mogao ni da zamislim nešto slično ovome. Veoma smo srećni što smo deo toga. Kada sednem i razmislim o onome što smo postali za dve godine, skoro tri godine… to je prosto neverovatno! Možda zvuči očigledno i svi to stalno govore, ali mi zaista imamo najbolje fanove na svetu!”

OSTAVI KOMENTAR