Start Stars Hot News! One Direction: “Presrećni smo što imamo ovakve obožavaoce”

One Direction: “Presrećni smo što imamo ovakve obožavaoce”

SHARE

Iako se čini da im sve polazi za rukom poslednjih meseci, neki od članova benda, poput Nialla Horana brinu se za budućnost.

“Svi mnogo očekuju od nas”, rekao je Niall za “We Love Pop” časopis. “Muzička industrija menja se toliko brzo da stalno morate biti na oprezu. Lady GaGa je na vrhuncu svoje karijere, ali sve to može da joj se sruši. Ona to sprečava tako što izbacuje pesmu za pesmom i drži ljude zainteresovanim.”

“Mi smo srećni jer imamo tako jaku bazu fanova, ali ako se njima ne svidi naša muzika, koliko dugo to može da traje?” zaključio je Niall. Ipak, mi mislimo da nema razloga za brigu, niti verujemo da će publika napustiti simpatične momke čija popularnost i dalje samo raste.

U malo opuštenijem tonu, članovi benda ispričali su s kim bi voleli da se menjaju mesta. “Russell Brand”, kao iz topa je izjavio Louis.  “Voleo bih da radim štagod hoću i da me svi opet vole – a biti s Katy Perry bi bio veliki plus”.

“Simon Cowell”, kaže Zayn. “On je vrlo moćan čovek, a i žene misle da je zgodan. On izgleda sjajno za svoje godine, čoveče. Nadam se da ću ja izgledati kao on kad budem toliko star. Nešto je ‘uradio’ na sebi ali zašto da ne? Ako imate novca…”

OSTAVI KOMENTAR