421
One Direction poručuju The Wantedu: “Vreme je da odrastete”

One Direction poručuju The Wantedu: “Vreme je da odrastete”

421
SHARE

*Exclusive* CANNES : 2013 Nrj Music Awards ceremony.

Momci iz One Directiona priznaju da im je već preko glave što su u sukobu sa The Wantedom i da nemaju vremena da se s njima sretnu licem u lice.

Govoreći o Maxu Georgeu koji je nedavno predložio da se članovi The Wanteda i One Directiona potuku u bokserskom ringu, Zayn Malik je rekao: “Pitao sam ga želi li da se bije. Rekao sam da bih se borio sa njim, ali on nije smeo.” Liam Payne sa druge strane kaže kako momci svakako nemaju vremena za boks meč. “Svejedno smo prezauzeti. Kad bi se to uopšte moglo desiti? Morali bismo to da uradimo nekim slobodnim danom, a sve bi bilo jako dosadno”. “Ja volim dobru raspravu, ali ovo postaje dosadno. Mislim…odrastite”, dodao je Louis Tomlinson.

41 KOMENTARA

 1. Kako su samo vaspitani ovi iz One Directiona…Drago mi je sto je Zayn odgovorio i pokazao da se ne plasi jer nema razloga za to.I sam je Max dokazao da je kukavica,hocu reci pas koji laje ,a ne ujeda.Takodje i Liam i Louis su mudro odgovorili…Samo naprijed 1D podrzavam vas……

 2. Aaaaaaaaaa!  :OO
  Ja volim muziku The Wanteda ali ovo sto rade 1D-ju nije zaista fer… -_-
  Ponekada mi se cini da su mozda ljubomorni…  :///

 3. A dobro su i rekli.. Kao da oni imaju vremena da se svađaju sa ovim likovima..Iskreno volim neke pesme TW-a, ali što se tiče ove svađe ja sam uz 1D…

 4. Drago mi je sto 1D nisu pristali na mec! TAKO TREBA! NECE SIGURNO DA GUBE VREME SVADJAJUCI SE SA ONIM DOSADNJAKOVICIMA!NE BRINITE 1D,SRPSKI FANOVI SU UZ VAS!

 5. The Wanted imaju puuuno vremena i nemaju sta da rade. Za takve gluposi 1D naravno da nemaju vremena jer,nisu ni zavrsili jednu turneju a vec su isplanirali drugu :)

 6. Ja ne znam više šta da kažem.. Pa bkt, ljudi naporni i gotovo. Stvarno su više dosadni i glupi, ja njih uopće ne hejtam ali su više prenaporni. 
  -Louis, kralj, objasnio. AHAHHAHAHA xd

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.