Start Stars Hot News! One Direction otkrivaju detalje sa snimanja njihovog filma

One Direction otkrivaju detalje sa snimanja njihovog filma

SHARE

thisisus

Samo dva meseca ostalo je do objavljivanja prvog filma One Directiona, a momci iz benda odlučili su da otkruju detalje sa snimanja ostvarenja “This Is Us”.

Harryjev, Louisov, Zaynov, Niallov i Liamov koncertni film u bioskopima će se naći od avgusta. Ovaj 3D film snimao je reditelj Morgan Spurlock, koji je bratio bend na njihovoj svetskoj turneji i avanture koje su pritom doživljavali, tokom proteklih nekoliko meseci. Monci tvrde da apsolutno ništa u filmu nije po scenariju i insistiraju da će biti prikazani onakvi kakvi zaista jesu.
“Ništa nije bilo po scenariju. To se vidi, jer kada nam postavljaju pitanja, mi odgovaramo prirodno. Mislim da je to najvažniji deo, to što pokazujemo ljudima kakvi smo. Sve je to stvarnost,” rekao je Louis za Total FIlm.
Zayn je dodao da im je Spurlockov stil pomogao da se osećaju kao da imaju kontrolu nad ovim prijektom: “To je super stvar rada sa nekim kao što je Morgan. On je toliko uključen, ali smo mi znali da imamo kontrolu nad svim što se dešava.” Sa tim se složio i Harry, koji je dodao da je režiser želeo da ih upozna tokom snimanja, ali da mu je prvobitno bila strašna ideja da neko snima svaki njihov pokret.
Momci su uzbuđeni jer će fim pružiti fanovima uvid u njihov intimni život. “Uzbudljivo je i jer znamo da postoji samo mali deo onoga što ljudi mogu da vide. Kroz društvene mreže ili naše intervjue i slične stvari nikada ne možete potpuno da upoznate nekoga. Mislim da je film sjajna prilika za fanove ili ljude koji nas ne znaju, da dobiju priliku da vide našu drugu stranu koju nikad nisu videli”, istakao je Harry.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR