213
One Direction održavaju dobru formu uz pomoć zumbe

One Direction održavaju dobru formu uz pomoć zumbe

213
SHARE

Momci iz One Directiona pripremaju se za svetsku turneju koja počinje sledećeg vikenda, tako što vežbaju zumu da bi poboljšali svoju formu.

Niall, Zayn, Louis, Liam i Harry već neko vreme idu na časove zumbe jer žele da pojačaju svoju fizičku izdržljivost kako bi imali energije za predstojeće naporne nastupe. Prema pisanju magazina The Sun, nije im teško palo da nauče pokrete ovog latino plesa: “Momci imaju prirodan talenat za ples, pa njihovo izvođenje latino plesa je pravo uživanje. Oni znaju da je to odličan način da ostanu u dobroj formi, pa se jako trude”, kaže izvor i dodaje da ih je Simon Cowell savetovao da smanje sa izlascima i alkoholom kako bi imali dovoljno energije za koncerte. One Direction započeće veliku svetsku turneju 23. februara u Londonu, tri dana nakon što će nastupiti na dodeli Brit nagrada.

Izvor: Life Content

20 KOMENTARA

  1. Hahha,svaka im cast!!! I ja volim da igram zumbu,u isto vreme vezbas,igras i slusas muziku….Slatki su,krivo mi je sto ne dolaze u Srbiju,ali valjda ce doci drugi put!!!! Love 1D

  2. Bilo bi mi super kada bih ih videla da igraju neki latino ples.Nažalost, na ovoj svetskoj turneji 1D neće posetiti Balkan, ali to je jednostavno bilo i očekivano.Zanima me da li će se Harry i Taylor sresti na dodeli Brit nagrada, sa obzirom na to da će i Taylor nasutpiti i da je nominovana za najboljeg internacionalnog izbođača.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.