700
One Direction odlučili: Njihov film zvaće se “This Is Us”

One Direction odlučili: Njihov film zvaće se “This Is Us”

700
SHARE

One Direction Performing At The O2 Arena

Kratko i jasno – prvi film One Directiona zvaće se “This Is Us”, a član grupe Niall Horan poručuje da će Directioneri u njemu imati priliku da u potpunosti upoznaju bend.

Mladi Irac tvrdi da baš ništa neće sakrivati, a kao dokaz, navodi da ga je kamera pratila čak i u toalet! “Snimamo film, evo kamera je upravo bila i u toaletu s nama.” Film u bioskope stiže 30. avgusta, a kako smo čuli, postoje šanse da se on prikazuje i u Srbiji, jer je interesovanje Directionera zaista ogromno! Ko zna, možda uspeh filma u našim bioskopima motiviše momke da nas posete u narednim godinama.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

36 KOMENTARA

  1. Ja jedva cekaam, ali je naziv filma nekako, ne znam kako da se izrazim, a da ne deluje glupo, ali s’ obzirom da znamo kako ovi nasi prevode naslove filmova i serija, film ce se kod nas zvati ”Zivoti momaka iz grupe One Direction”

  2. jedva cekam film ali steta sto ne zivim u Srbiji da i j imam priliku da to vidim :((( Ali vidjecu , valjda ce doci na internet sa prevodom!!NADAM SE!! :** LOVE ONE DIRECTIN!!!!!<3333333333333

  3. JOOOOOJ MORAA I KOOOOOOOOOOOD NAAS DA SE EMITUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! <33333333333333333333!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.