700
One Direction obožavan na Balkanu: Pogledajte video poruku fanova iz BiH!

One Direction obožavan na Balkanu: Pogledajte video poruku fanova iz BiH!

700
SHARE

Juče smo na molbu naše čitateljke objavili video poruku Directionera iz Srbije Hrvatske i BiH za svoj omiljeni bend, a danas to činimo za fanove 1Dja iz BiH.

Naša čitateljka Ema Horan nam je poslala mail u kojem piše: “U ime više od 23.000 ljudi sa stranice One Direction (BIH) – https://www.facebook.com/OneDirectiongag Vas molim da objavite naš video koji ima preko 5.000 pregleda.”

null

“Potrebna nam je pomoć. Želimo kao i drugi fanovi da dovedemo svoje idole ovdje na Balkan.Bila bih vam vrlo zahvalna kada bi objavili ovaj video na svojoj stranici. Hvala unaprijed! :) Pozz.”

Kako što smo obećali, BRAVO će uvek podržati ovakve vaše akcije – ukoliko ste već napravili slične grupne video poruke za Miley, Selenu, Justina Biebera, 1D ili bilo koju drugu zvezdu ili tek planirate da to uradite, znajte da ćemo je rado objaviti i na Bravo.rs i tako vam pomoći da je svi vide! Naša adresa je bravoportal@gmail.com

FOTO: FAME

41 KOMENTARA

  1. BRAVO evo linka,ako ne verujte proverite inbox i videcete da smo vam poslali vise puta s razlicitih mailova ;) http://www.youtube.com/watch?v=teO18ijKAOk&feature=share

    • Hm da, dobili smo jednu poruku u kojoj je samo link. Ne bi bilo loše da nam uz link pošaljete i neku rečenicu, tako da sve možemo da objavimo kao vest :)

  2. iffffff blago tebi.ja cu moci jedino ako bude u Srbiji. :(((((((

  3. @Miley ali ipak smo mi prvi poslali.XDDD 1D ce ako budu dolazili sigurno doci u Srbiju.sve velike zvezde dolaze prvo ovde….zato imam velike sanse!!!aaaaaaa obozavam ihhhh!!!!!

  4. Meni nije nimalo bitno,da li će doći u Bosnu,Hrvatsku ili Srbiju :D A ako budu ikad i dolazili doće u sve tri države 100% :) Ja ću svejedno ići na koncert i u Sarajevo i u BG :D 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.