289
One Direction ne nameravaju da se sele u SAD

One Direction ne nameravaju da se sele u SAD

289
SHARE

Članovi benda obećali su svojim evropskim fanovima da se nikad neće preseliti za stalno u Sjedinjene Države.

null

U jednom intervjuu Liam Payne kaže da i pored ogromnog uspeha “preko bare” grupa nema nameru da napusti Britaniju. “Svi su nas pitali pre neki dan gde bi smo želeli da živimo, a mi smo rekli u Ujedinjenom Kraljevstvu. Postoje sjajna mesta, ali mi ne bismo birali bilo koje osim doma.”

null

“Naravno da nam nedostaje dom kad smo odsutni nedeljama, ali vratićemo se. Naši fanovi tamo su najbolji. Bez njih ne bismo bili uspešni kao sad. Oni su sve počeli i to nećemo zaboraviti. Bili smo u Americi i Australiji ali ništa nije kao biti kući sa prijateljima. Putujemo samo jer treba pokušati i ostvariti svoje snove”, zaključio je Liam.

29 KOMENTARA

  1. Moj Leeyum…. :D Logicno da vole britaniju mislim ko je ne voli? naravno da se nece seliti,nema sanse. BRAVO opet kasnis,ovo je Leeyum rekao jos kad ikad…. U svakom slucaju kada ih budem videla,prvo cu da skocim na Liama,pa na ostale,pa cu ih kidnapovati… ko hoce da se pridruzi neka se javi…. lol Ko hoce sa mnom na koncert sledece godine????

  2. I NE TREBAJU JA NJIH OBOZAVAM!!!!!!!!!!! VOLELA BIH KAO I SVI NJIHOVI FANOVI DA DODJU U SRBIJU CRNU GORU HRVATSKU… TU NEGDE GDE NAM JE BLIZE ALI OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    I LOVE U GUYS!!!!!!<333333333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.