219
One Direction: Ne kupujemo jedni drugima božićne poklone

One Direction: Ne kupujemo jedni drugima božićne poklone

219
SHARE

Iako su oformili bend pre dve godine, članovi One Directiona ne razmenjuju poklone za Božić, otkrio je Liam Payne. 

Liam kaže da je on suviše lenj da ode u kupovinu poklona za svoje drugare iz benda. “Mislim da nikad nismo kupili jedni drugima poklone za Božić. Kada je nekome rođendan, ja moram da organizujem kupovinu poklona, i uvek kasnim jer sam pomalo lenj. Neću uz to da organizujem kupovinu poklona i za Božić. To je previše posla,” rekao je on za magazin Parade.

Iako prodaja njihovih singlova i albuma raste iz dana u dan, a samim tim i njihovi bankovni računi, momci ne planiraju ništa ekstravagantno za predstojeće praznike. Niall je otkrio deo svojih planova: “Verovatno ću otići kući u Irsku i raditi ono što radim svake godine: piti, jesti i mnogo spavati. Samo ću da se opustim i da se ugojim. Na Badnje veče uvek odem u pab.”

 

27 KOMENTARA

  1. BRAVO,ja preporucujem ovo…Posto znam da kada biste napravili 1D specijal,ostali bi se bunili…Pa biste mogli da napravite “Bend Specijal” i onda recimo jedan deo bude posvecen rockerima,metalcima….jedan deo bude posvecen pop boybandovima i jedan recimo K-pop boybendovima i imali bi za sve!!!I onda da recimo izlazi tromesecno,i da svaki put ima po 3 postera(za svaki zanr koji sam navela)i tako bi ja mislim svi bili srecni…Znam da bi onda bilo dosta posla,ali bi onda ja mislim svi bili zadovoljni i o svima bi se jednako pisalo!!!Razmislite o toj mojoj ideji… : ]

  2. Uskoro moji roditelji kupi pas… ali oni ne zna koju kupi pas rase,pa oni rekla da ja biram pas… ali ja ne znam koju pas rase da kupim… plsss help me koja po vas lepsa pas?!rase?!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.