Start Stars Hot News! One Direction na Evroviziji? Simon Cowell traži pravog predstavnika za Britaniju!

One Direction na Evroviziji? Simon Cowell traži pravog predstavnika za Britaniju!

SHARE

one-direction-2013

Simonu Cowellu je dosta poniženja koje godinama trpe izvođači iz Velike Britanije, pa je pred sebe postavio najteži zadatak – da pronađe muzičare koji će njegovu zemlju učiniti pobednicima.

Bonnie Tyler ove godine završila je finale tek na 19. poziciji, a ni prethodnih godina stanje nije bilo bolje. Ipak, Simon nije obeshrabren, već daje sve od sebe da preokrene situaciju. Neko od njegovih sledbenika na tviteru rekao mu je: “Britanija mora da dovede Evroviziju u red i povrati nam nacionalni ponos” a muzički mogul je na to odgovorio sa: “Mislim da bih ja mogao da potražim prave izvođače koji bi nas predstavljali. Ako mi to dozvole.”

One-Direction-2013-HD-Wallpaper1

Simon Cowell je dakle zainteresovan – ukoliko dobije prostor za ovaj projekat, nema sumnje da će on učiniti sve da na Evroviziji bude ono apsolutno najbolje što Britanija ima – a po mnogima, ne postoji ta sila koja bi sprečila One Direction da ubedljivo trijumfuje! Slažeš li se da bi upravo 1D (koji radi za diskografsku kuću Simona Cowella) bio najbolji izbor?

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR