Start Stars Hot News! One Direction: My First Time specijal i koncert na MTV kanalu!

One Direction: My First Time specijal i koncert na MTV kanalu!

SHARE

Ovu godinu je definitivno obeležio bend One Direction! Sa najprodavanijim debi albumom godine, momci su oko sebe okupili milionsku fan bazu širom sveta.

Ni kod nas nije drugačija situacija. Na hiljade tinejdžera sa oduševljenjem prati rad momaka iz ovog britansko-irskog benda. Iz tog razloga je MTV spremio čak dva iznenađenja za sve ovdašnje Directionere: specijalnu emisiju “One Direction: My First Time” i ekskluzivni devedesetominutni koncert “One Direction Live”.

null

MTV predstavlja special “One Direction: My First Time”, u petak, 7. septembar u 21:40 i reprizno u subotu u 22:30 i nedelju 12:10. Koliko su uzbuđeni, o čemu razmišljaju i koji su po njima najupečatljiviji nastupi svih vremena na ovoj spektakularnoj dodeli nagrada, saznaćete u polučasovnom specijalu “One Direction: My First Time”. Harry, Liam, Zayn, Louis i Niall će se osvrnuti na nezaboravne nastupe sa prethodnih VMA dodela, kao što je izvođenje Chrisa Browna pesme “Billie Jean”, ili kontroverzni poljubac Madonne, Britney Spears i Christine Aguilere uz “Like a Virgin”.

null

MTV je spremio još jedno iznenađenje za sve ovdašnje ljubitelje benda 1D – ekskluzivni snimak koncerta sa turneje Up All Night: The Live Tour. U subotu u 15:00 i nedelju u 09:20 pogledajte njihov sjajni devedesetominutni nastup iz Bournemouth’s International Centre koji je bend održao u januaru ove godine. Ovaj koncert ni jedan pravi Directioner ne sme da propusti i zato obavezno budite uz MTV!

OSTAVI KOMENTAR