Start Stars Hot News! One Direction i The Wanted: Svađa na Twitteru!

One Direction i The Wanted: Svađa na Twitteru!

SHARE

Poznato je da članovi trenutno najpopularnijih boy bendova One Direction i The Wanted nisu u sjajnim odnosima, a njihova netrpeljivost eskalirala je kada su se danas posvađali na Twitteru. 

Sve je počelo kada je Zayn Malik iz One Directiona nazvao Maxa Georgea iz The Wanteda štreberom komentarišući njegovu fotografiju sa Psyom. “Prvi korak je prihvatanje #štrebernedelje”, na šta je Max odgovorio: “Da li to znači da sam ‘in’?” Zayn je odgovorio: “Nisam siguran zašto i dalje razgovaraš sa mnom, razgovor se završio kada sam te nazvao štreberom. P.S. Ovo pokazuje kako žudiš za pažnjom.” Ipak, Max nije želeo da okonča prepirku, pa je napisao: “To nije lepo. A taman su počeli da mi se dopadaju tvoji RnB hitovi.”

U razgovor se uključio i njegov kolega iz benda Tom Parker, vređajući Zaynovu frizuru, na šta je Zayn napisao: “Druže, da imam lice kao što je tvoje, frizura bi bila poslednja stvar koja bi me brinula.”

Potom se javio i Louis Tomlinson, koji je pružio podršku Zaynu i poručio Tomu da se smiri. I Max je želeo da smiri situaciju, pa je napisao: “Bez drame, ljudi, samo flertujemo.” Zayn se očigledno sa tim nije slagao, jer je njegov odgvor bio: “Očigledno je da neki ljudi ne znaju šta je flertovanje.”

Ni Tom nije želeo da ostane dužan, pa je objavio Zaynovu fotografiju uz komentar “Loš dečko iz Bradforda”. Pre nego što se napustio Twitter, Zayn je napisao: “Ne treba ni da počinjete da govorite o vokalnim sposobnostima, momci. Voleo bih još da ćaskam, ali moram na probu.” Ipak, Max nije dozvolio da njegova ne bude poslednja, pa je za kraj napisao: “Uživaj u probama i kloni se marihuane, očigledno je da te čini nervoznim.”

 

OSTAVI KOMENTAR