Start Stars Hot News! One Direction i Miley Cyrus na 2013 MTV VMA!

One Direction i Miley Cyrus na 2013 MTV VMA!

SHARE

Miley Cyrus2

Miley Cyrus, Robin Thicke i One Direction pridružuju se Calvinu Harrisu, Ellie Goulding, sastavu Daft Punk i Seleni Gomez na listi nominovanih u novoj kategoriji „Najbolja pesma leta“ za koju će se glasati putem društvenih mreža!

Ovogodišnja dodela “MTV Video Music Awards” slaviće izvođače i pesme koji su obeležile leto, nastupima izvođača s vrhova svetskih top-lista, Miley Cyrus i Robina Thickea! Na svečanosti će se pojaviti i bend One Direction, a uvedena je i nova kategorija „Najbolja pesma leta“ za koju će se glasati putem društvenih mreža. Prve pesme nominovane u ovoj kategoriji jesu: himna “We Can’t Stop” harizmatične Miley Cyrus, plesni hit Daft Punka “Get Lucky”, zarazna “I Need Your Love” Calvina Harrisa i Ellie Goulding, dopadljiva “Come & Get It” Selene Gomez, moćna “Best Song Ever” benda One Direction i seksi “Blurred Lines” Robina Thickea, T.I.-a i Pharrella. Od danas, fanovi mogu glasovati u ovoj kategoriji putem Twittera, Instagrama ili Vinea koristeći određeni hashtag: #votemileycyrus, #votedaftpunk, #voteselenagomez, #voteonedirection, #voterobinthicke, #votecalvinandellie.

Robin Thicke

U svom prvom nastupu na dodeli VMA Miley Cyrus će izvesti svoju numeru “We Can’t Stop” koja je nominovana za 4 VMA nagrade ove godine: “Najbolji videospot ženskog izvođača”, “Najbolji pop videospot” i “Najbolja montaža”, kao i u novoj kategoriji „Najbolja pesma leta“. Svoj prvi VMA nastup ove godine imaće i Robin Thicke. On se bori za četiri 4 Moonmena za svoj seksi videospot za pesmu “Blurred Lines” koju izvodi s T.I.-em i Pharrellom, i to u kategorijama “Videospot godine”, “Najbolji videospot muškog izvođača“, „Najbolja saradnja“ i „Najbolja pesma leta“. „Uzbuđen sam zbog nominacije za Najbolju pesmu leta i nastupa na VMA! Pripremili smo brojna iznenađenja i nadamo se da će svi gledati program MTV-ja u večeri dodele!“, kaže Robin Thicke.

Exclusive... One Direction Outside The Rogers Arena In Vancouver

Nakon objavljivanja singla koji obara rekorde, “Best Song Ever”, iz njihovog filma “THIS IS US”, One Direction se vraćaju na VMA kao prezenteri, nakon što su prošle godine zgrabili tri Moonmen statue, uključujući i one za „Najboljeg novog izvođača“ i „Najbolji pop videospot“ za pesmu “What Makes You Beautiful”. „Prošlogodišnja dodela VMA bila je fenomenalno iskustvo i naravno – noć koju ćemo svi pamtiti! Veoma smo uzbuđeni zbog povratka na VMA pozornicu u ulozi prezentera, a nominacija naše pesme ‘Best Song Ever’ u kategoriji ‘Najbolja pesma leta’ predstavlja veliku čast za bend One Direction!“, oduševljeno je izjavio član benda Liam Payne.

Nastupom na „2013 MTV VMA“, Miley Cyrus i Robin Thicke pridružiće se već najavljenim izvođačima Lady Gagi, Kanyeu Westu i Katy Perry na bini svečane dodele. Justin Timberlake i Macklemore & Ryan Lewis vode ove godine po broju nominacija – svaki po šest. Timberlake je nominovan za “Video godine,” “Najbolji video muškog izvođača,” “Najbolji pop video” i “Najbolja montaža” za pesmu “Mirrors”, dok mu je hit “Suit & Tie” sa Jay Z-ijem doneo priliku da se takmiči za nagrade “Najbolja saradnja” i “Najbolja režija”. Justin je do sada osvojio sedam VMA nagrada. Za duo koji čine Macklemore & Ryan Lewis ovo su prve VMA nominacije i to u neverovatnih šest kategorija, uključujući i one za “Video godine” za megahit “Thrift Shop,” “Najbolji hip-hop video,” “Najbolju kameru,” “Najbolju režiju” I “Najbolji montažu” za “Can’t Hold Us”, dok je pesma “Same Love” nominovana za nagradu “Najbolji video sa porukom”. Bruno Mars nastavlja da niže uspehe u ovoj godini, a to potvrđuju četiri nominacije za “Najbolji video,” “Najbolji pop video” i “Najbolji video muškog izvođača” za pesmu “Lock Out of Heaven”, kao i za “Najbolju kameru” za letnji hit “Treasure.” P!nk, Robin Thicke, Miley Cyrus i Thirty Seconds to Mars su nominovani u po tri kategorije za MTV nagrade. Ceo spisak nominovanih izvođača, kao i informacije o načinu glasanja možete da nađete na www.mtv.rs

FOTO: MTV, FAME

OSTAVI KOMENTAR