Start Stars Hot News! One Direction i Justin Bieber: Zajednička dominacija Social Star Awardsom

One Direction i Justin Bieber: Zajednička dominacija Social Star Awardsom

SHARE

Celebrities Performing at Key 103 Live

Ko kaže da svet nije dovoljno velik za Biebsa i momke iz One Directiona? Ceremonija održana u Singapuru nagrađuju slavne koji na najbolji način koriste društvene mreže, a Justin i 1D u tome su neprikosnoveni.

Ovaj događaj organizovan je vrlo ozbiljno, o čemu svedoči da su na njemu nastupili Aerosmith, Carly Rae Jepsen i Psy, koji je šou završio svojim megahitom, “Gangnam Style”. Kad je reč o nagradama, One Direction su proglašeni za najpopularniju muzičku grupu, najpopularnije britanske muzičare, najpopularnije u u Britaniji i najpopularnije u Zapadnoj Evropi. Justin Bieber pobedio je u najznačajnijoj kategoriji za soliste, pa je zvanično najpopularniji muzičar planete.

Justin Bieber Singing For Fans Outside 'The Tonight Show'

Selena Gomez proglašena je za najpopularniju glumicu, “Twilight: Breaking Dawn part 2” je najpopularniji film a Candy Crush Saga je omiljena video igra. Zahvalni kao i uvek na svakom priznanju, momci iz 1Dja poslali su video poruku u kojoj još jednom iskazuju poštovanje prema svojim Directionerima. “Želimo da se zahvalimo za nagradu ‘najbolja grupa na društvenim mrežama’. Hvala vam za nagradu i vidimo se uskoro”, rekli su. Justin Bieber obratio se u sličnom tonu, konstatovavši: “Hvala svim mojim fanovima koji su mi pomogli da budem izabran za najboljeg solo izvođača. Vi ljudi ste sjajni!”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR