188
One Direction i Justin Bieber dobijaju svoj rijaliti

One Direction i Justin Bieber dobijaju svoj rijaliti

188
SHARE

One Direction pregovaraju sa producentima televizijske kuće MTV o dobijanju svog rijalitija i žele da se u njemu pojavljuje i Justin Bieber, pišu mediji.

Radi se o seriji koja bi prikazivala scene iz bekstejdža i kamere bi pratile momke na njihovim koncertima, turnejama, nastupima, dok se upoznaju sa fanovima i snimaju novu muziku. “One Direction je razgovarao sa svojim menadžmentom o novim projektima sada kada je njihova turneja završena, pa je snimanje rijalitija sjajna ideja. Fanovi bi to obožavali i nema sumnje da bi serija bila i finansijski veoma isplativa”, rekao je izvor za Daily Star Sunday.

Kako se navodi, momci iz benda žele još više da povećaju rejting tako što bi u seriju uveli i svog slavnog prijatelja. “Imaju mnogo ideja. Pojavljivanje Justina Biebera u prvoj epizodi bi obezbedilo milione gledalaca. Još uvek nije ništa potvrđeno, ali momci zaista žele ovo, a i MTV. ” Glasine da bismo uskoro mogli da gledamo 1D rijaliti pojačao je i Liam Payne kada je nedavno izjavio da bi bilo lepo kada bi ljudi videli šta se dešava kada se kamere ugase.

14 KOMENTARA

  1. OMG to bi bilo EXSTRAAA gledala bi to celi dan i celu noc :D 
        još samo kad bi bilo na nasem MTV-ju bilo bi FENOMENALNO!!!!!! Jedva cekam !!! :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.