Start Stars Hot News! One Direction i Justin Bieber dobijaju svoj rijaliti

One Direction i Justin Bieber dobijaju svoj rijaliti

SHARE

One Direction pregovaraju sa producentima televizijske kuće MTV o dobijanju svog rijalitija i žele da se u njemu pojavljuje i Justin Bieber, pišu mediji.

Radi se o seriji koja bi prikazivala scene iz bekstejdža i kamere bi pratile momke na njihovim koncertima, turnejama, nastupima, dok se upoznaju sa fanovima i snimaju novu muziku. “One Direction je razgovarao sa svojim menadžmentom o novim projektima sada kada je njihova turneja završena, pa je snimanje rijalitija sjajna ideja. Fanovi bi to obožavali i nema sumnje da bi serija bila i finansijski veoma isplativa”, rekao je izvor za Daily Star Sunday.

Kako se navodi, momci iz benda žele još više da povećaju rejting tako što bi u seriju uveli i svog slavnog prijatelja. “Imaju mnogo ideja. Pojavljivanje Justina Biebera u prvoj epizodi bi obezbedilo milione gledalaca. Još uvek nije ništa potvrđeno, ali momci zaista žele ovo, a i MTV. ” Glasine da bismo uskoro mogli da gledamo 1D rijaliti pojačao je i Liam Payne kada je nedavno izjavio da bi bilo lepo kada bi ljudi videli šta se dešava kada se kamere ugase.

OSTAVI KOMENTAR