518
One Direction demantuju da će dobiti svoj TV šou

One Direction demantuju da će dobiti svoj TV šou

518
SHARE

Ranije ovog meseca pojavila se informacija da će britanski bojbend dobiti svoju emisiju na televiziji Nickelodeon, ali u Louis Tomlinson kaže da u njoj nema istine.

null

On kaže kako je po svemu sudeći u pitanju zabuna, jer će 1D nastupiti na Kids Choice dodeli nagrada, koju organizuje upravo Nickelodeon sledećeg meseca. Louis je za britanski radio šou In Demand rekao: “Da, mora da je nastao neki nesporazum…Bićemo na Kids Choice dodeli nagrada ali kad je reč o TV šou, još nismo pričali o tome. Da budem iskren, da se ja pitam, želeo bih da se samo fokusiramo na muziku. Ma, mora da je u pitanju neki nesporazum.”

20 KOMENTARA

  • E,vise….stvarno…….prvo imaju,posle nemaju…..prvo potvrde,pa demantuju….i sve tako u krug….
   Obozavam ih,ali neka se vise sloze-imace show ili nece imati show!?!
   o.O

 1. Aaa…jeeej…^_______^
  ”Da budem iskren, da se ja pitam, želeo bih da se samo fokusiramo na muziku. Ma, mora da je u pitanju neki nesporazum.”
  Tooo Louis…stvarno lepe vesti..:) *_____*

 2. Kad bi imali svoj tv sou zanemarili bi to sto je najvaznije:PRAVLJENJE ODLICNE MUZIKE!! Treba da se koncetrisu na jednu stvar..:D :))

 3. Uhh dobro je,jer oni su pjevaci,bas mi je je drago sto nece imat ovaj sto,i lou je sam rekao da ga ne zeli,nego hoce da se fokusira na muziku <333333

 4. YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!!!!!! To sam htela da cujem! Ma nece Nickelodeon da nam oduzme nase momke! :D <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.