Start Stars Hot News! One Direction: Billboardovi najbolji novi izvođači 2012. godine!

One Direction: Billboardovi najbolji novi izvođači 2012. godine!

SHARE

null

One Direction osvojio je zaista neverovatan broj priznanja ove godine, a njihov rad prepoznao je i časopis Billboard, na čijoj su naslovnici osvanuli.

Harry, Liam, Louis, Zayn i Niall pričali su o svemu što im se dešavalo ove godine ali i o tome koliko im znači ovo priznanje. Evo šta smo izdvojili iz intervjua sa svakim od momaka.

null

Zayn Malik o reklami za Pepsi koju su uradili sa igračem američkog fudbala:

“Iskreno, američki fudbal baš i nije popularan u Britaniji, tako da nismo znali ko je Drew Brees. Znao sam jedino da je on jako popularan igrač. On je velika zvezda, pa sam bio pomalo nervozan što ću ga upoznati. Mislim da ga je Niall dobro znao. On je bio skroz kul i vrlo zabavan – spreman na šalu. Bilo nam je jako zabavno na snimanju za Pepsi.”

Louis Tomlinson o svojoj omiljenoj muzici:

“Moja omiljena muzika baš i nisu pesme s kojima smo se mi proslavili. To ne znači da u tajnosti ne volim neke naše pesme – volim ih. Moj lični ukus…u stvari volim akustične i nežnije stvari. Volim američku muziku kao što je The Fray, obožavam njih i The Killers. Volim akustične stvari Eda Sheerana, volim Jamesa Morrisona i Bena Howarda.

Niall Horan o sviranju gitare:

“Odsvirao sam šest ili sedam pesama na albumu i verovatno još više od toga na turneji. To je lepa stvar, tad sam opušten. Volim da sedim sa gitarom i pevam i sviram. Neko mi je rekao da moj osmeh postaje veći kad sviram gitaru.”

Liam Payne o titulu Billboardovih novih izvođača godine:

“To je neverovatno ali mislim da je u pitanju snaga naših fanova, više od bilo čega drugog. Oni su neverovatna sila. Ne verujemo pod broj 1, da smo nastupili u Madison Square Gardenu i da smo postigli tako nešto.”

Harry Styles o prohujaloj godini:

“Za mene ništa ne može da nadmaši Olimpijadu. Sam osećaj da ste u tom prostoru, sve naše porodice bile su tamo. Ceo osećaj je neverovatan.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR