Start Stars Hot News! Ona je sigurna da će biti zajedno: Rihanna planira da živi sa...

Ona je sigurna da će biti zajedno: Rihanna planira da živi sa Chrisom Brownom

SHARE

Američki mediji potvrdili su kako se Rihanna i Chris Brown zaista viđaju u tajnosti, a RiRi već mašta o zajedničkom životu sa pevačem.

null

Par je proveo nekoliko dana u Francuskoj gde su i definitivno doneli odluku da budu zajedno. Jedan izvor rekao je za Look Magazin: “Rihanna je ubeđena da će ovaj put sve dobro funkcionisati. Chris i ona su proveli dva dana na jahti i pričali prvi put posle nekoliko godina. Rihanna je milion puta zamolila Chrisa da raskine sa devojkom i sada je sigurna kako će on to i uraditi. Ona želi da živi sa njim u Los Anđelesu nakon što on proda kući, koja je već na tržištu.”

null

Kako prenosi jedan prijatelj Chrisa Browna, pevač će u međuvremenu nastavljati da viđa Rihannu. “Čuju se često. Verovatno priča sa njom tri ili četiri puta nedeljno telefonom ili porukama. Već i sami znate da se dopisuju i preko Twittera. Oni su odrasli ljudi i mogu da rade šta god požele. Potrebna im je privatnost…Neki momci nagovaraju Chrisa da sve objavi u javnosti ali on to još uvek ne želi.”

OSTAVI KOMENTAR