187
“Ona je prezgodna”: Steven Tyler se nada saradnji s Taylor Swift

“Ona je prezgodna”: Steven Tyler se nada saradnji s Taylor Swift

187
SHARE

null

Rok legenda Steven Tyler, vođa sastava Aerosmith koji će možda posetiti Srbiju ove godine, kaže da bi iznad svega najviše voleo da snimi pesmu sa Taylor Swift.

null

Steven jednostavno ne može dovoljno da nahvali Tay a o njoj je između ostalog rekao: “Ona je plavuša sa svim hitovima. Taylor Swift. Prezgodna je”, konstatovao je muzičar za časopis Us Weekly. “Osim toga, ona je više nego talentovana. Moram napisati pesmu s njom.” Ipak, roker će verovatno morati da sačeka – kantri pevačica biće zauzeta najveći deo godine jer večeras počinje svoju veliku turneju koja se završava tek u novembru mesecu!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

9 KOMENTARA

  1. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Kayne West,Rihanna,Christina Perri and Rita Ora ^-^ (Vannesa Hudgens

    Steven je kraljjina,al taylor …… Jednostavno ju ne volim! -.-“

  2. Iznenađena sam pravo. Mislila sam da ce reci da mu se ne dopada ni malo. Ljudi, sve vam je jasno. Kada LEGENDA STEVEN TYLER hvali Tay, onda mora imati talenta. Tu kolabraciju bih voljela da čujem. Ne mora to biti duet, može se jednostavno napisati neka lijepa pjesma :)

  3. Poslusajte Tay – inu pesmu

                         ♥HAUNTED♥
    A da izasao je spot za “22” (Tay♥)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.