Start Stars Hot News! “On mi je sačuvao život”: Kako je Liam Payne spasao prijatelja od...

“On mi je sačuvao život”: Kako je Liam Payne spasao prijatelja od sigurne smrti!

SHARE

liam061013(2)

Najbolji prijatelj Liama Paynea, Andy Samuels, oporavio se u dovoljnoj meri od strašnih opekotina koji je zadobio u požaru, pa je sad po prvi put pričao kako mu je zvezda One Directiona spasila život.

Andy se zapalio nakon što je na teresi Liamovog stana u Londonu izbio požar, a kaže da je živ samo zato što je Liam ostao pribran. “I dalje vidim Liama kako gasi požar sopstvenim rukama”, rekao je ona za The Sunday Mirror. “Bio sam bukvalno zapaljen – teror je jedina reč kojom mogu da opišem taj osećaj.” Andy je nakon svega završio u bolnici sa opekotinama trećeg stepena, a koje su mu zahvatile veliki deo kože.

Liam Payne Parties Hard On This Birthday

“Ne sećam se mnogo stvari, osim što sam mislio kako mi je život završen. Mislim da bih ja bio slomljen kad bih video svog prijatelja u takvom stanju. Međutim, Liam nije želeo da to kaže, već me ohrabrivao pričom da će sve biti u redu. Najbolja stvar koju su Liam i njegova devojka Sophia uradili jeste što su me smirili pre nego što je došla hitna pomoć”, kaže on. “To što sam uz sebe imao prijatelja kao što je Liam, sve je učinilo mnogo lakšim. Njegova podrška bila je neverovatna i u kontaktu smo svakog dana. Pričamo o svemu, a ja ga obaveštavam kako teče moj oporavak.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR