Start Stars Hot News! “On je mrtav za njega”: Justin Bieber konačno otkačio Lil Twista!

“On je mrtav za njega”: Justin Bieber konačno otkačio Lil Twista!

SHARE

Justin Bieber Performing Live In Dalian

Justin Bieber je izgleda učinio nešto dobro za sebe, pa je konačno raskinuo sve veze sa reperom Lil Twistom, koji ga je ove godine uvalio u niz nevolja.

Lil Twist nekoliko je puta oštetio Biebsove skupocene automobile a doneo mu je i probleme s komšijama odnosno vlastima jer je u njegovoj kući organizovao bučne žurke koje su trajale do jutra. Gossip Cop prenosi kako je Jus već lagano izbacivao Lil Twista iz svog života (njih dvojica zaista i nisu viđana zajedno u javnosti već dosta dugo) ali da je do naglog prekida došlo kad je reper uvredio njegovog menadžera Scootera Brauna na tviteru.

Exclusive... Lil Twist Showing Off His Dollars At A Gas Station

“Justin i Scooter su kao porodica a Twist je ovog puta otišao predaleko. Justin je prestao da ga prati na tviteru i rekao je prijateljima kako je ovaj reper mrtav za njega”, priča jedan izvor. Lil Twist razbesneo je Jusa tvitom u kom optužuje Scootera da ga on opisuje kao loš uticaj na Biebsa. “Ljudi kojima sam okružen daju lažne informacije o meni… Sve je to namešteno… Svaka priča. J**i se Scooter i sve tvoje lažne priče”, napisao je reper.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR