159
Olly Murs: Nisam pričao sa bratom četiri godine!

Olly Murs: Nisam pričao sa bratom četiri godine!

159
SHARE

Pevač Olly Murs otkrio je da se posvađao sa bratom blizancem jer nije došao na njegovo venčanje, i da se zbog toga nisu čuli četiri godine.

Naime, venčanje Ollyjevog brata Bena bilo je istog dana kada je pevač imao obaveze kao takmičar u šouu “X Factor” 2009. godine. Olly je tada odlučio da ne prisustvuje ceremoniji jer bi propustio probe za polufinale. “Ne bih bio izbačen iz šoua da sam otišao, ali bih propustio celodnevne probe. To je bilo polufinale. Bilo mi je žao, ali moramo da nastavimo dalje”, rekao je pevač za The Sun.
Ipak, njegov brat Ben ne može tako lako da pređe preko toga i da mu oprosti, pošto nisu razgovarali četiri godine. “Nismo se čuli tri ili četiri godine. Nadam se da je srećan, šta god da radi”, rekao je Olly i dodao da mu je drago što on i Ben nisu identični blizanci i ne liče mnogo, jer su na taj način on i njegova izabranica uspeli da izbegnu preveliku medijsku pažnju.

Autor: Life Content

6 KOMENTARA

  1. jaoj….bas mi je zao Olly…to mi je malo glupo jer bi Ben trebao da te razume da ne mozes da dodjes al’ ajde…ja bez mog brata ne bih mogla da zivim…on i moja sestra su mi sve na svetu…dosta su stariji od mene-sestra 10 a brat 8 godina….ali nikad nisu pravili neku razliku i uvek su imali poverenja u mene….mng ih voooolllim…<3

  2. Ja sam na Benovoj strani. Ipak je to brat blizanac i ne shvatam kako je proba mogla biti vaznija od njegovog brata. Zao mi je ipak… Porodice se raspadaju nekako bez veze :/

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.