260
Olly Murs: “Nikad neću biti popularan kao One Direction, ali sve je...

Olly Murs: “Nikad neću biti popularan kao One Direction, ali sve je sjajno”

260
SHARE

Olly Murs Performs In Manchester

Olly Murs na najboljem je putu da osvoji američki publiku, ali skromni momak iz Eseksa, Engleska, zna da svega toga ne bi bilo bez njegovih drugara iz One Directiona.

Olly ističe kako je zahvalan momcima iz 1Dja jer su oni otvorili vrata drugim britanskim muzičarima, gde osim njega spadaju još i Little Mix ili Cher Lloyd. “U Britaniji, ljude nije previše briga za učesnike X Factora”, rekao je on u razgovoru za Daily Mirror. “Sa druge strane, u Americi stvarno slušaju moju muziku umesto da kažu ‘Oh, pa on je iz X Factora…koga briga’. Ne dobijam poštovanje koje zaslužujem. Tako da, ovo je dobra stvar za mene. Ljudi mi sude na osnovu mojih muzičkih talenata. Ne očekujem popularnost One Directiona ali verujem da mogu biti uspešan. Za sad je sve sjajno.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

15 KOMENTARA

  1. ma drugarica mi javila da se zove milica ovde na bravu a zaboravila da mi da svesku iz engleskog mene mrzelo da pisem ……..nijedan moj razgovor ili komentar nemoze da prodje bez neke odvale :) kao kaze ja se zovem milica pa pogledaj komentare dobila sam tolko i tolko lajkova a ja jednom dobila oko 27 btv samo zato sto sam napisala nesto za 1d DUSAA<333 odvali i ti tako nesto pa ces imati lajkove :) JA SVAKOG ZNAM DA NASMEJEMM <333

  2. Comika, ma mozes ti da ih zoves kako god hoces, za te pedercice je ceo svet cuo, za tebe nije niko, ti pedercici su uspeli, ti mozes samo kurac da im popusis. Ako kazes da nemaju kurac znaci da imas keca iz biologije. CAO, POZ.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.