Start Stars Hot News! Olivia Wilde: “Moj razvod nije tragedija, bilo bi gore da živimo zajedno...

Olivia Wilde: “Moj razvod nije tragedija, bilo bi gore da živimo zajedno nesrećni”

SHARE

Olivia Wilde privodi kraju brakorazvodnu parnicu s Taom Ruspolijem, s kojim je bila u braku osam godina. Glumica i reditelj dokumentaraca venčali su se kada je ona imala samo 19 godina, a Olivia kaže kako sada shvata savete koji su joj tada neki delili o braku u tako ranom dobu.

“Govorili su mi da sam premlada, ali ja sam to morala sama shvatiti. Naučila sam da je u vezi jako važno biti svestan samoga sebe, umesto da te definiše tvoj partner”, kaže Olivia.

Glumica nije u depresiji zbog svog razvoda i ne smatra ga tragedijom. “Važno obeležje dobre veze je da vas partner uvek inspiriše. Ja sam to imala s Taom. Ta veza se završila, ali to ne smatram tragedijom. Da sam ostala u vezi koja više ne valja, to bi bila tragedija. Živeti nesrećno je tragedija”, kaže Olivia.

“Otvorena sam prema ideji da ponovo s nekim izlazim, ali stvari su se promenile od vremena kada sam odlazila na dejtove u srednjoj školi. Sada se trudim da se posvetim sama sebi. A kada sam s nekim, posvećujem se toj osobi u potpunosti. Stvarno sam dobra devojka”, misli Olivia, koja se navodno viđa s pevačem i glumcem Justinom Timberlakeom.

OSTAVI KOMENTAR