Start Stars Hot News! Okreću se svojim karijerama: Nicki Minaj i Mariah Carey napuštaju “American Idol”

Okreću se svojim karijerama: Nicki Minaj i Mariah Carey napuštaju “American Idol”

SHARE

mariah

Mariah Carey i Nicki Minaj neće sledeće sezone ponovo sesti na mesta sudija šoua “American Idol”, pošto su obe odlučile da žele da se okrenu svojim muzičkim karijerama.

Obe pevačice došle su u emisiju prošle sezone, umesto Jennifer Lopez i Stevena Tylera, ali se po svemu sudeći tu neće zadržavati pošto su obe potvrdile da napuštaju šou. Ove vesti potvrdili su i producenti, koji su Mariah opisali kao “istinsku globalnu ikonu”:
“Mariah he prava globalna ikona, jedna od umetnika koji su naviše postigli u svojoj karijeri, i mi smo neizmerno srećni što je ona imala priliku da podeli svoju mudrost i iskustvo takmičarima American Idola ove sezone.”

nicki minaj

Produkcija je imala samo reči hvale i za Nicki: “Nicki je superzvezda koja je donela novi nivo iskrenosti i strasti u emisiju, i koja je imala neverovatni pozitivni uticaj na takmičare ove sezone. S obzirom da je veoma zauzeta oko svoje karijere, razumemo i poštujemo njenu odluku i želimo joj sve najbolje.”
Povodom ovih vesti, oglasila se i Nicki putem svog Twittera: “Hvala American Idolu na iskustvu koje mi je promenilo život. Ne bih to menjala ni za šta na svetu! Vreme je da se sada posvetim svojoj muzici!”
Prema navodima izvora, Mariah je za svoj angažman u šouu dobila 18 miliona dolara, dok je Nickina plata bila 12 miliona dolara.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR