262
Ogromno srce Russella Branda: Poveo beskućnike na doručak

Ogromno srce Russella Branda: Poveo beskućnike na doručak

262
SHARE

Russella Branda zbog čudnih (mada često samo šaljivih) izjava i ponašanja mnogi ne vole, ali ovih dana, on se ponaša kao pravi heroj!

null

Komičar je viđen u Zapadnom Holivudu u društvu nekoliko beskućnika, koje je poveo na doručak u jedan restoran. Pre dve nedelje, Russell je isto učinio za još jednog čoveka kojeg je ugostio na večeri, dozvolio mu da se okupa a zatim ga je i odveo na sastanak osoba koje se bore sa alkoholizmom. Bravo Russell!

14 KOMENTARA

 1. Ostavljaš komentar o njegovim pantalonama u ovakvom članku? Da l’ si moguća?
  Inače, nikad’ ga nisam nešto preterano volela, ali me je jako prijatno iznenadio ovim. Svaka mu čast. :)

  • O bozeeeeee,pa samo se sprdaaam :D
   Obe ste skocile ko da sam mu najavila smrt .
   Naravno da je veoma humano to sto je uradio,nisam rekla da je retardiran ili tako slicno samo su me iznenadila te pantalone ;)

 2. @NathalieBazinga naill je uradio bukvalno istu stvar nekoliko puta, jednom je sa sebe skinuo kaput i dao nekom beskucniku (ko zna koliko je kostao). a inace kao bend veoma velike donacije daju unicefu, obilaze (besplatno) decu po bolnicama itd. toliko o tome.
  inace russellu svaka cast :)

 3. Svaka cast,upravo ovakva dela pokazuju ko je kakav covek,licno smatram da ne treba mediji puno da prate neke dogadjaje,da se ni bi razvila dobrota iz koristi,ali da treba da bude objavljeno ,to svakako. Bravo za Russella  :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.