Start Stars Hot News! Održana srpska premijera filma “Štrumpfovi 2”

Održana srpska premijera filma “Štrumpfovi 2”

SHARE

c1

Sinoć su u Beogradu održane dve štrumpfastične premijere! U bioskopima Kolosej Multiplex i Cineplexx premijerne projekcije su bile rasprodate, a publika je oduševljeno reagovala na najnovije avanture i smicalice naših plavih drugara.

c2

Film “Štrumpfovi 2” (The Smurfs 2) od 01. avgusta biće prikazivan u 2D i 3D tehnologiji, a sinhronizovan je i na srpski jezik. Sjajni glumci učestvovali su u radu na sinhronizaciji. Dragan Vujuć Vujke, Slobodan Boda Ninković, Mina Lazarević, Milan Antonić, Milan Tubić, Marko Marković, Slobodan Stefanović, Jadranka Bugarski, Svetlana Seka Aleksić, Slobodan Pavelkić, Nikola Bulatović, rado su se prisećali Štrumpfova iz svog detinjstva i izjavili da su uživali u radu na ovom filmu.

c4

U novom filmu “Štumpfovi 2”, zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama. Ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Kvarniće u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka. Nema mesta koji Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumpfa, Trape, i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs. Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Kvarnićima ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo?

OSTAVI KOMENTAR