291
Odbijen scenario za košarkaški film Justina Biebera

Odbijen scenario za košarkaški film Justina Biebera

291
SHARE

Justin bi trebao da se pojavi u novom filmu zajedno sa Markom Wahlbergom, ali on je u međuvremenu odložen.

“Još uvek radim na tom filmu”, rekao je Jus za MTV.com. “Ne znam u čemu je problem. Izgleda da ponovo pišu scenario ili tako nešto, pokušavaju da ga učine boljim i tako to…stvarno je kul.”

null

Iako scenario nije dobio zeleno svetlo, Justin već razmišlja o tome koliko će žestoko morati da trenira kako bi bio u vrhunskoj formi za snimanje. “Moram da se vratim na teren. Odavno nisam igrao basket”, rekao je.

14 KOMENTARA

  1. Nemate vi pojma o kosarci. Njega bi moji drugovi mogli da uce o kosarci. Al’ dobro, mogao bi da snimi film i o tome kako je otisao do prodavnice, vi biste ponovo rekle da je on super, talentovan, odlican glumac.

  2. muka mi je od ovoga… ne zna ni da peva a hoce i film da snimi hahaha ! on je popularan zbog svog izgleda a ne nekog talenta kao i 1D…mozete da kazete sta god hocete ali da ne izgledaju tako kako izgledaju niko ih ne bi slusao

  3. ha hahahahahahahha!!!!@Baba-Joja svi i znamo da si ti neki dripac tu klinac neki,al’ sad je to msm vise nego ocigledno.molim te je l’ bi zena od (koliko rece da imas godina-50?bolje reci 12-13-14-15)  znala ko je jus,i o njemu tako……..ma hajde bre nemoj se gubiti i prraviti budalu od sebe,a kada ti postiognes ovoliko koliko je justin e onda reci kakav je on i je l’ glup i ostalo.do tada zacepi usta!!!HVALA.

  4. HAHAHAHAAHAHA!!!!!Košarkaški film+Justin Biber?????Možda u ulozi nekog očajnika koji misli da je najbolji a ustvari je najgori!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.