242
Odbačena tužba Lindsay Lohan protiv Pitbulla

Odbačena tužba Lindsay Lohan protiv Pitbulla

242
SHARE

Lindsay Lohan izgubila je tužbu koju je podnela protiv repera Pitbulla zbog toga što je u jednoj svojoj pesmi spomenuo njeno ime.

Radi se o pesmu “Give Me Everything”, koju je Pitbull uradio sa pevačem Ne-Yo, a u kojoj jedan stih glasi “stvar je zaključana kao Lindsey Lohan”. Kada je čula svoje ime u pesmi, Lindsay je bila veoma ljuta, pa je putem suda pokušala da dobije deo Pitbullovih prihoda od pesme, tvrdeći da on ne sme da zarađuje na njenom imenu a da je prethodno ne pita za dozvolu. Prema pisanju portala TMZ, sudija njujorškog federalnog suda odbacio je Lindsayine optužbe navodeći da nema osnova da tuži repera pošto je pemsa oblik umetničkog izražavanja i stoga je zaštićena Prvim amandmanom američkog Ustava.

Pre dve godine, kada je glumica podnela tužbu, Pitbull je priznao da je najpre bio uveren da se Lindsay šali sa njim: “Bio sam iznenađen kada sam saznao za tužbu. Pročitao sam je i pomislio da mora da se radi o šali”, rekao je reper u jednom intervjuu.

Izvor: Life Content

10 KOMENTARA

  1. Cudi me da nije odmah skontala da ce izgubiti.Ipak je mogla sebe postedeti truda,a i da ne trosi uzalud drugima vreme…

  2. phahahhahahahahahha….jel ona retard ili sta? Cekaj kao sta ona i njeno ime su zasticeni zakonom? Ajde molim te, ne seri!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.