220
Očekivano: Liam Hemsworth nimalo nije srećan zbog pesme Nicka Jonasa

Očekivano: Liam Hemsworth nimalo nije srećan zbog pesme Nicka Jonasa

220
SHARE

Nick Jonas nedavno je predstavio svoju novu pesmu “Wedding Bells” u kojoj peva o propaloj vezi s Miley Cyrus i kako ga jako pogađa što se ona sad sprema na udaju za drugog muškarca.

null

U stihovima Nick između ostalog kaže: “Ona je rekla, možeš li da čuvaš tajnu/ Ceremonija je u junu/ Znam da je u žurbi ali toliko ga volim/ Nadam se da ćeš ga uskoro upoznati.” Da je tekst očigledno o Miley govori i stih koji pominje godišnjicu bivšeg para, koja je padala 11. juna: “Jer ako se sećaš naša godišnjica pada 11. noći u junu.”

null

Naravno, o kome govori pesma jasno je i Liamu, kojeg to nimalo ne raduje. “Liam nije previše uzbuđen zbog pesme i znam da mu se ne dopada”, prenosi jedan izvor za HollywoodLife. “Nije da mu se ne dopadaju kao izvođači ili tako nešto, samo ne voli pesmu i ne krivim ga zbog toga.” Sa druge strane, isti izvor napominje kako se Miley pesma navodno dopada, ali da ona i ne razmišlja o tome kome je zaista posvećena.

9 KOMENTARA

  1. Kako je Miley slatka na slici ^^
    BRAVO bilo bi super sa tvoje strane da objavis ovakav poster u casopisu :) Savrsena je :)) Ona je najboljaa^^

  2. pre je bila preslatka, a sada je grozna! ja je licno volim, ali je izgled unakazila! dislajkujte koliko hocete ali je GROZNA!!!

  3. Meliha1D (Zayn Malik, Enrique Iglesias) od kad se po lepoti uporedjuju musko i zensko??? i kakve to veze ima ae da si rekla lupam koliko je hilary duff lepsa od nje ali liam ma daj devojko -.- OMG a @i love taylor pa niko nije savrsen ni meni se ne svidja brt sto osisala onako lepu kosu ali ne moze niko ceo zivto da ostane isti,navikni se na to…a za ovo da je liam ljubomorna ma dajte trac bre,jedino ako nije…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.