Start Stars Hot News! Očajna Heidi Montag na sve načine pokušava doći do uloge u “Transformersima”

Očajna Heidi Montag na sve načine pokušava doći do uloge u “Transformersima”

SHARE

Očajna Heidi Montag nedavno je preko Twittera preklinjala Michaela Baya da je angažuje u novom nastavku “Transformersa”. Nakon što joj to nije pošlo za rukom, izoperisana starleta je unajmila lažnog filmskog producenta koji je navodno uvežbava za ulogu u filmu. “Michael Bay, ovo je za tebe”, izgovorila je Heidi i počela pucati po metama.

Baš kao ni na njeze poruke s Twittera, reditelj “Transformersa” nije reagovao ni na video koji je snimila samo za njega u nadi da će dobiti ulogu. “Michael Bay, divim se tvom radu. Znam da si briljantni genijalac. Molim te, angažuj me u sledećim ‘Transformersima'”, pisala je starleta na svom profilu gde su je mnogi “twitterovci” popljuvali, baš kao i sada nakon što je plasirala ovaj video.

[youtube mIuqiepu4UY]

I dok Heidi na sve moguće načine želi privući pažnju, mnogi mediji objavili su da će u trećem nastavku “Transformersa” umesto Megan Fox zaigrati upravo britanska lepotica Rosie Huntington Whiteley. Iako još uvek nije službeno potvrđeno, mlada Rosie navodno je zapela za oko Michaelu Bayu, ali i nekim drugim producentima koji silno žele angažovati Britanku u svojim filmovima.

OSTAVI KOMENTAR