Start Stars Hot News! Obrnute uloge: John Mayer napisao pesmu o Taylor Swift!

Obrnute uloge: John Mayer napisao pesmu o Taylor Swift!

SHARE

11-taylor-swift-john-mayer-main

Taylor Swift već je objavila pesmu o svom bivšem dečku Johnu Mayeru, koji je tad izjavio da mu se to nimalo nije dopalo. On je zato sad odlučio da kantri pevačici odgovori na isti način!

p1010532

John je u utorak objavio pesmu pod nazivom “Paper Doll” koja čini se, govori baš o gospođici Swift! Na početku pesme, roker tako peva: “Evo je haljina od zlatne i plave/Bilo je zabavno biti dobar prema tebi”, što bi moglo da se poveže sa Taylorinom pesmom “Dear John” gde jedan stih kaže: “Devojka u haljini koja je plakala na putu kući”. To nije sve – u “Paperu Dollu” možemo čuti i reči: “Neko će za tebe naslikati drugo nebo” što je odgovor na Taylorin stih: “Naslikao si mi plavo nebo a onda si se vratio i pretvorio ga u kišu”.

U refrenu Johnove pesme možemo čuti i: “Ti si kao 22 devojke u jednoj a niti jedna od njih ne zna od čega bežiš.” Naravno, uopšte nije teško povezati broj 22 sa aktuelnim singom Taylor Swift istog naziva! Pitamo se, kako će Taylor reagovati? Doduše, pevačica je već ranije izjavila kako ne bi imala ništa protiv toga da i neko od njenih bivših momaka napiše pesmu o njoj.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR