Start Stars Hot News! Obratila se prijateljici: Selena traži ljubavni savet od Taylor Swift

Obratila se prijateljici: Selena traži ljubavni savet od Taylor Swift

SHARE

Obe su imale prilično uzbudljivu nedelju na ljubavnom planu, pa nije ni čudno što su Selena Gomez i Taylor Swift odlučile da provedu subotu uveče zajedno. Pretpostavljamo da su tema njihove “girls night” bili Harry Styles i Justin Bieber. 

Selena i Taylor viđene su kako zajedno večeraju u jednom restoranu u Los Anđelesu. Obe su bile obučene opušteno i pokušavale su da izbegnu paparace koji su ih pratili na svakom koraku. Kako navode izvori, Selena je potražila savet od prijateljice po pitanju svoje veze sa Justinom. Samo veče pre toga, par je pokušao da se pomiri, ali bezuspešno. Proveli su zajedno samo pet minuta na večeri, da bi nakon toga napustili restoran i u odvojenim automobilima odvezli se u pravcu Selenine kuće. Kako tvrde očevici, Selena nije želela da pusti Justina unutra, ali ju je on očajnički zvao na interfon pa ga je pustila u kuću.

Srećom, Selenina večera sa Taylor prošla je mnogo mirnije, pošto su obe bile dobro raspoložene. S obzirom da je Taylor viđena u društvu Harryja Stylesa u bekstejdžu X Factora, pretpostavljamo da je Taylor imala šta da ispriča prijateljici.

OSTAVI KOMENTAR