286
Obožavateljki stalo srce za vreme koncerta Lady GaGe, ljuta što je propustila...

Obožavateljki stalo srce za vreme koncerta Lady GaGe, ljuta što je propustila nastup

286
SHARE

Lady GaGa svojim nastupima vrlo često izaziva burne reakcije, ali jednoj je njenoj obožavateljki, kad ju je videla, doslovce stalo srce. 33-godišnja Crystal Thornton otišla je s prijateljicom na koncert Lady GaGe u Nešvilu. Tokom GaGinog nastupa, Crystal je prestalo kucati srce.

“Prestala je da diše, oči su joj kolutale, a telo joj se trzalo. Pitala sam je da li je dobro, ali nije odgovarala”, rekla je njena prijateljica. Otrčala je po pomoć i medicinski tehničari su došli do nje u roku jednog minuta.

Oživljavali su je punih pet minuta i uspeli da je spasu. Nakon toga je odvezena u bolnicu gde joj je stanje stabilizovano. Nije poznato zna li Lady GaGa šta se dogodilo na njenom koncertu, ali Crystal jako žali što ga je propustila. “Drago mi je što sam živa, ali tako sam ljuta što nisam bila na koncertu”, rekla je GaGina obožavateljka.

32 KOMENTARA

  1. Necu da se raspravljam sa vama! Iako svi znaju da je Stefani obican olos sa ulice,koja je odmah od malih nogu pocela da radi u baru kao kurv..ina kao sto je i sad! A da ne pricam da je jos pritom i narkomanka i lezbejka!

  2. @Lara zacepi i nemoj toliko da vrijedjas osobu koju nikad nisi upoznala! Gaga ili Stefani nije bila ulicarka,zivjela je sasvim normalno, isla u privatnu Katolicku skolu i sa 17 god. je bila jedna od malobrojnih koje su pozvali na akademiju umjetnosti (nzm kako se tacno zove, nije ni bitno) zbog svog talenta! I to za lezbejku nije tacno,ona ima momka. -.-” I da,ako si vec toliko obrazovana,nauci bolje da sklapas recenice.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.