303
Obožavateljke povredile Liama Paynea na dočeku u Londonu

Obožavateljke povredile Liama Paynea na dočeku u Londonu

303
SHARE

null

Nema sumnje da Directioneri obožavaju članove svog omiljenog benda, ali u svojim izlivima ljubavi nekad zaista preteraju, što se nažalost desilo ovog puta.

null

One Direction na aerodromu je dočekala horda fanova a najgore je prošao Liam Paynea kojem je jedna devojka uradila “indijansku vatru”. On je zbog tog incidenta ali i opštog haosa imao šta da kaže na Twitteru. “Ne znam zašto sad ljudi krive nas za ovo, to je tako tužno :( Kad svi jurcaju i ponašaju se nebezbedno onda nas jednostavno ubace u kola.” Kako su preneli mediji, obezbeđenje benda nije imalo nikakvu šansu da ih odbrani od Directionera koji su zauzeli čitav parking. “Bilo je užasno, bukvalno sam hteo da plačem a svi su nam vikali razne gluposti.”

null

Ipak, i Liam zna da nisu svi fanovi isti, pa se nekima od njih i zahvalio. “Devojke sa transparentima su bile prijatna dobrodošlica :) Hvala vam.” On je zatim otkrio i kako je ga je jedna obožavateljka dobro ogrebala dok je od druge dobio takozvanu “indijansku vatru”. Ostatak benda prošao je bez povreda, ali jasno je da niko nije bio srećan zbog svega. Zayn je čak bio toliko ljut da je svoj bes istresao udarajući jedna parkirana kola.

FOTO: FAME

27 KOMENTARA

  1. ae ne kakite ja bi sve ucinila samo da se priblizim justinu i miley -.- kao da i vi ne biste sve zivo pokusali,a znate kako funkcionise tamo obezbedjenje,retko ko bi uspeo da se slika sa njima kad ih okruzi obezbedjenje i ”strpa”u kola…

  2. NISU DIRECTIONERI TO URADILI NEGO FANOVI THE WANTED-A. NE MOGU DA VERUJEM KOLIKO NEMATE POJMA. RASPITAJTE SE PA ONDA PIŠITE.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.