373
Obožavateljka tuži Justina Biebera i tvrdi da je on otac njenog sina

Obožavateljka tuži Justina Biebera i tvrdi da je on otac njenog sina

373
SHARE

Justin Bieber i njegov tim demantovali su medijske natpise prema kojima je mlađani pevač napravio dete 20-godišnjoj obožavateljki iz Kalifornije. Kažu da tužbu za očinstvo koju je devojka navodno podigla još uvek nisu dobili, a tvrdnje nazivaju štetnim i zlonamernim.

Mariah Yeater kaže kako su ona i tad 17-godišnji Bieber imali odnos prošle godine u bekstejdžu nakon njegovog koncerta u Los Anđelesu. Ona je tad imala 19 godina. Pre tri meseca je rodila dečaka i sad tuži Biebera zbog očinstva i traži od njega finansijsku podršku. Kaže kako će test očinstva i “naučno dokazati” da je Bieber otac njenog deteta.

28 KOMENTARA

  1. Pa eto nasta su sve ljudi spremni samo da bi se o njima pricalo ili da bi dosli do para a mediji to jedva cekaju a sami sto izmisljaju da ne pricam, gore je bit popularna licnost nego sve i odsad su poceli sa jadnim Jusom a ta likusa je to nemerno rekla samo da bi ga upoznala i da bi njegovu vezu sa Selenom prekinula i imala ga za sebe KOJI RETARD!!!A kad se dete rodi ako je bas trudna, neka urade test ali ne verujem da bi ona na to pristala msm Laze!

  2. On je reko da pre braka nece voditi ljubav
    Ova ludaca je odlepila samo zeli da privuce paznju i da uzme novac
    ONA JE LUDA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.