306
Obožavaoci Justina Biebera napali Mourinhov automobil

Obožavaoci Justina Biebera napali Mourinhov automobil

306
SHARE

Boravak Justina Biebera u Madridu iskoristio je trener Real Madrida Jose Mourinho kako bi svoju kćerku upoznao sa 17-godišnjim pevačem. Poveo je Mourinho svoju kćerku u hotel u kojem je odseo Bieber, kako bi se lično upoznali, javlja Sport.es.

Oni koji prate karijeru pop-zvezde znaju da se u njegovoj blizini uvek može naći i mnoštvo njegovih obožavaoca i obožavateljki. Možda Mourinho o tome nije razmišljao, kada je stigao do hotela u svom automobilu sa zatamnjenim staklima.

Kada je obavio svoju misiju na radost kćerke i spremao se na odlazak, očigledno mu nije palo na pamet kako bi Bieberovi fanovi mogli da pomisle da takav automobil pripada njihovom ljubimcu, Bieberu. No, upravo to se i dogodilo. U bojazni da se slavni mladi pevač dao u beg, Bieberovi su obožavaoci opkolili automobil, udarali po njemu i blokirali mu put. Odustali su tek kada su shvatili da u automobilu sedi “samo” Mourinho sa svojom kćerkom. Nakon svega, Mourinho se možda i upitao ko je u ovoj priči “Special One”, kako ga često oslovljavaju.

10 KOMENTARA

  1. aj dobro ne branim ni fanove, al jbt murinjo sta ti glumis sad ti bogat i poznat pa ces ti svoju cerku dovest da se upozna s njim!!! uff…

  2. someone komentar dat November 14, 2011 u 2:16 pm

    al jbt murinjo sta ti glumis sad ti bogat i poznat pa ces ti svoju cerku dovest da se upozna s njim

    Kao prvo on ne glumi bogat i poznat jel to jeste.Pa i ne moras da pratis sport za da znas da je on jedan od najpoznatih i najboljih trenera na svetu.

    Kao vtoro nije Justin Mik Dzeger pa da je tako tesko doci do njega.Do sinoc je i on bio balavac,jedno obicno dete pa nije nista cudno sto je Murinjo doveo cerku da ga upozna.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.