Start Stars Hot News! Obožavaoci 4 dana kampovali u L.A.-u zbog premijere “Eclipse”

Obožavaoci 4 dana kampovali u L.A.-u zbog premijere “Eclipse”

SHARE

Obožavaoci vampirske sage “Sumrak” pokazali su da su za pogled izbliza na svoje junake iz filma spremni učiniti sve. Cela gomila zaljubljenika u priče o vampirima okupila se u Los Angelesu i odlučila nekoliko dana kampovati kako bi bila najbliže zvezdama filma kada stignu na premijeru novog nastavka “Eclipse” danas, 24. juna.

Robert Pattinson, Kristen Stewart, Xavier Samuel i ostali članovi filmske ekipe moraće se pripremiti za pravu navalu u četvrtak u L.A.-u. Fanovi pred Nokia Plazom kampovanje su počeli četiri dana pre premijere, a svakim danom ih je sve više. Organizatori su za njih predvideli posebno ograđeno područje koje su obožavaoci ubrzo pretvorili u pravi mali grad pod šatorima.

Budući da su stvorili ogromnu gužvu, postoje pravila koja moraju poštovati kako se ne bi dogodile nesreće. Tako je u improvizovanom kampu zabranjeno kuhanje, a muzika se sme slušati samo preko slušalica. U kampu je takođe zabranjeno pušenje. U područje namenjeno fanovima mogu ući samo oni koji su se prijavili organizatoru i dobili posebne narukvice s brojevima prema kojima će biti raspoređeni po gledalištu na dan premijere.

OSTAVI KOMENTAR