289
Obožavana u Britaniji: Taylor Swift dodala još jedan koncert u Londonu!

Obožavana u Britaniji: Taylor Swift dodala još jedan koncert u Londonu!

289
SHARE

2013 CMA Music Festival Nightly Concert - Day One

Taylor Swift popularnija je nego ikad, a činjenica da će zbog velikog interesovanja dodati još jedan nastup u Engleskoj, može da raduje i naše Swiftyje.

Taylor će tako umesto 3 nastupa početkom februara, u stvari imati četiri koncerta u O2 Areni, koja ima kapacitet od 20.000 mesta. Sve karte rasprodate su u trenu, pa će to nadamo se, ubediti Tay kako u Evropi ima jako puno fanova, dovoljno da svoju turneju uputi malo južnije, ka nama. Kantri pevačica je inače već održala 66 nastupa u Americi gde ju je gledalo 1.36 miliona Swiftyja, a njen aktuelni album “Red” prodat je u već 5.8 miliona primeraka!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

18 KOMENTARA

  1. Fanovi od Taylor su gotovo svi Justinovi hejtei. Stalno “pljuje po njemu” (jer je uspjesniji od nje to je svima jasno) i na jadan nacini pokusava biti “opazena”.

  2. Swiftie je naša porodica, Meredith e naša princeza, Red je naša boja, 13 je naš broj, Long Live je naša izreka, Taylor Swift je naša kraljica <3333 Bilo bi cool kad bi došla ovamo kod nas <3

    • @benjaminswiftie- pa lajkuj onu za Srbiju ;) Sto vise fanova bude imala, mozda nas i zapazi! :D Inace, smarajte Scotta Borshetu za to da vam odg. oce doci u Srbiju, posto on uglavnom odgovara na pitanja, a on joj je menadzer! :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.