Start Stars Hot News! Objašnjene tetovaže One Directiona: “To je njihov način da se pobune!”

Objašnjene tetovaže One Directiona: “To je njihov način da se pobune!”

SHARE

oned

Momci iz bedna One Direction iz meseca u mesec povećavaju svoje kolekcije tetovaža, a izvori tvrde da oni u njima vide način da se “pobune” protiv njihovog “kontrolisanog” načina života.

Ivori kažu da su njihove tetovaže nisu besmislene i da svaka ima neko značenje za njih. “Momci su počeli da se tetoviraju kako bi ljudi počeli na njih da gledaju kao na muškarce, a ne na dečake koji su se takmičili u X Factoru. Toliko ih kontrolišu u svakom aspektu njihovih života da je to njihov način da se pobune”, rekao je izvor za magazin Heat.

onedzayne

List piše da Harry Styles ima neverovatne 42 tetovaže na raznim delovima tela, i sve one su relativno novijeg datuma. Prati ga Zayn Malik, koji navodno ima 24, a od kojih je poslednja lice Perrie Edwards koje je istetovirao na ruci prošlog meseca.

8982699_1dthisisus_3

“Harry voli da kaže da su tetovaže način da trajno obeleži svoje putovanje, jer zna da to neće trajati večno”, objašnjava izvor i dodaje: “Zayn ima svoj broj iz X Factora, šest, istetoviran na nadlaktici, a i Louis i Liam takođe imaju simbole i izreke koje im mnogo znače.” Niall Horan je za sada jedini član benda koji se nije tetovirao.

3015707_1dthisisus_2

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR