Start Stars Hot News! Obezbeđenje Taylor Swift napalo ljude koji su čistili plažu!

Obezbeđenje Taylor Swift napalo ljude koji su čistili plažu!

SHARE

Jr9DI

Dok je Taylor Swift na svojoj turneji, njeno obezbeđenje nastavlja nekontrolisano da se ponaša, pa su tako sad napali volontere koji su rešili da očiste obalu u blizini njene kuće na Rod Ajlendu.

Taylor je prošle godine kupila kuću vrednu 17 miliona dolara, ali se uz njenu obalu konstantno skuplja velika količina smeća. Kako prenosi Radar Online, grupa lokalnih stanovnika organizovala se da to đubre odnese, ali nakon što su počeli da rade, prišli su im telohranitelji slavne pevačice i oterali ih! Jedan od volontera ispričao je kasnije medijima: “Samo smo hteli da uradimo naš posao. Delili smo kese za smeće na plaži i pokušali da pomognemo ljudima u nameri da plaža ostane čista. Srednjoškolci tu dolaze da se druže, kao i moji prijatelji surferi. Ovde uvek ima pivskih flaša i smeća.”

swifthouse585_jpg

“Kad smo se približi Taylorinom imanju, pet njenih radnika obezbeđenja počeli su da se deru na nas. Rekli su nam kako je ovo privatno imanje i da moramo otići. Samo smo hteli da uradimo nešto dobro, a oni su bili toliko grubi.” Nama se čini da pevačica nije svesna toga šta se dešava u njenom odsustvu – sumnjamo da bi dozvolila da se neko ovako ponaša prema ljudima u njeno ime!”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR