131
Obama ublažio stav: Kanye West je kreten, ali je talentovan i inteligentan

Obama ublažio stav: Kanye West je kreten, ali je talentovan i inteligentan

131
SHARE

Barack Obama odavno je otvoreno rekao što misli o Kanyeu Westu. Nakon što je reper 2009. godine na dodeli MTV-jevih nagrada napao Taylor Swift jer je dobila nagradu, Obama ga je nazvao kretenom.

null

“Ta mlada dama izgleda kao zaista draga osoba. Dobijala je svoju nagradu. Šta je radio gore? Kreten”, rekao je tada Obama u intervjuu za CNBC. Ali, sada su se strasti smirile. Obama je čak rekao kako smatra da je Kanye inteligentan i talentovan. Napisano je to u magazinu Atlantic, čiji je saradnik David Samuels upitao Obamu šta misli o Kanyeu sada. Samuels je upitao predsednika koga preferira, Kanyea ili Jay-Zja. Obama i Jay-Z su prijatelji pa je jasno koga preferira, akli ovog puta nije uskratio priznanje Kanyeu i njegovom talentu.

Samuels je ove izjave objavio u opširnoj analizi karijere Kanyea Westa i svih poteza koje je napravio nakon što se osramotio i ispljuvao Taylor Swift. Reper se na neko vreme povukao, stažirao u Fendiju i živeo u Japanu. Na medijsku scenu vratio se albumom na kojem je sarađivao s Jay-Zjem.

FOTO: SIPA

8 KOMENTARA

  1. talentovan jeste (kao producent pogotovu).Inace on je muzicki obrazovan, zna i da peva odlicno,svira klavir, a ne repuje samo ko sto mnogi misle.Ima dosta pesama sa stvarno mocnim tekstovima, i tu se zaustavljam sa hvaljenjem njega.xD

  2. pff, inače ne volim nikoga od ovih zvezdica, ali Obama definitivno ima najmanja prava da bilo koga kritikuje. ovaj onu uvrijedio, šta li, i eto ga kreten, kaže mu osoba zbog koje svakodnevno ginu tone nedužnih ljudi.

  3. Sta se drugo moze ocekivati od repera-gubitnika?
    Mamu mu ja njegovu (izvi’nte za psovanje), on da mi dira Tay, hmph, kakva moroncina…
    I podrzavam Obamu sto ga je nazvao kretenom, mada bi ga ja drugacije nazvala…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.