261
O Beyonce se uči na univerzitetu

O Beyonce se uči na univerzitetu

261
SHARE

Fakultet Rutgers u Nju Džersiju uskoro će uvesti novi predmet koji će se baviti pop zvezdom Beyonce. Studenti koji će upisati ovaj predmet moći će da raspravljaju o Sashi Fierce, alter egu slavne pevačice ili o tome koliko zapravo uticaja pevačica ima na svoju karijeru i izgled.

Na zvaničnoj stranici fakulteta objašnjeno je zašto smatraju da bi se ovaj predmet trebao nalaziti u programu: “Ona je žena koja pomera granice. Dok drugi muzičari samo izdaju muziku, ona je uspela da stvori veliku priču oko svog života, muzike i karijere”.

Reper Jay-Z, suprug slavne pevačice, takođe je tema fakultetskog predmeta koji proučava njegov lik i delo. Na jednom od najuglednijih američkih univerziteta Džordžtaunu studenti mogu da slušaju predmet “Sociologija hip hopa: Jay-Z”. Još uvek nije poznato šta pevačica misli o pažnji koju joj je ukazao fakultet iz Nju Džersija.

12 KOMENTARA

  1. Hocemo o Bieberu takav predmet :P -Inace, po meni glupo da se uvede ovakav predmet, jeste ona faca i sve, ali brate mili sto je previse- previse je! 

  2.  WHAT                  THE            HEEEELLLLL        DID          I                  JUST                READ                         ?????????????????????????
    ode ovaj svijet…….

  3. WTF? Brate ja nju veoma cenim i postujem ali na univerzitetu da se uci o njoj. Gde ode ovaj svet. Sto se mene tice bolje mi je da ucim o njoj nego neku biologiju ili hemiju ali ovo je previse. Ako su nju uveli na fakultete ocemo Biebera i Vampirske Dnevnike u kao predmet u osnovnoj srednjoj i nadalje.

  4. Oo boze…ljudi studiraju da bi nasli fin posao i posteno zaradjivali…kakve vajde imaju od ovoga sto ce uciti o Beyonce,NIKAKVE ovo je gubljene vremena…

  5. Ne shvatam svrhu ovoga,ali zamislite da kod nas ucimo o nekoj poznatoj osobi umjesto hemije/fizike ili nekog drugog predmeta.(znam da nije ovo zamijena za neki predmet) Vjerujem da bi svi bili zadovoljni. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.