Start Stars Hot News! Novo omiljeno mesto “za uz kafu”:Počeo je sa radom portal Bravacasa.rs!

Novo omiljeno mesto “za uz kafu”:Počeo je sa radom portal Bravacasa.rs!

SHARE

The 19th Annual Screen Actors Guild Awards in LA

Od danas je počeo sa radom novi portal – Bravacasa.rs.Ovaj portal, kao i časopis koji CPG izdaje od 2006. godine po licenci RCS Periodici iz Milana, namenjen je svim zainteresovanima za uređenje enterijera, kao i onima koji žele da saznaju novosti iz oblasti dizajna i arhitekture.
Na portalu Bravacasa.rs posetioci će moći da pronađu sve o uređenju prostora, da se upute u aktuelne trendove koji će ih inspirisati da sa stilom urede svoj dom i unesu promene u njega. Takođe, pronaći će informacije o najnovijim linijama nameštaja koje mogu da se kupe kod nas i u okruženju, asesoarima koji oplemenjuju prostor, uređenju zelenih površina, najnovijim aparatima za domaćinstvo…
– Bravacasa.rs je naš deseti portal i na njegovom pokretanju i uobličavanju smo radili vredno poslednjih meseci. Nadamo se da će on postati omiljena web lokacija ‘za uz kafu’ svima koji planiraju (pre)uređenje svog doma, ali i onima koji o tome za sada samo maštaju – rekla je Ivana Stanišić, direktor Net Media u okviru Color Press Grupe.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR