255
Novinarka Laura Whitmore: “Britney se vidi tuga u očima”

Novinarka Laura Whitmore: “Britney se vidi tuga u očima”

255
SHARE

Nekadašnja novinarka MTV News Laura Whitmore prisetila se vremena kada je intervjuisala Britney Spears nakon što je pevačica doživela nervni slom 2007. godine i izjavila da Britney tada nije izgledala kao da je pri sebi.

Iako se nakon toga pevačica oporavila i vratila na muzičku svenu, Laura tvrdi da joj i dalje nedostaje onaj sjaj koji je nekada imala. U intervjuu koji je dala za magazin OK!, Laura je na pitanje da li je ikada bila razočarana intervjuom odgovorila: “Ne bih rekla da sam bila razočarana, ali ponekad intervjuišete nekoga na kraju dana kada je već umoran. Intervjuisala sam Britney Spears i ona je veoma slatka devoja, bila je veoma ljubazna, ali joj se videla tuga u očima. Bilo je nešto u vezi sa njom da sam poželela da je odveden na šolju čaja i da porazgovaramo. Nisam bila razočarana njom, samo mi je bilo žao”, otkrila je Laura.

Izvor: Life Content

5 KOMENTARA

  1. ostavite vise Britney na miru i vi sto je zalite i vi hejteriii jer to stv nije potrebno zeni koja je savim ok i nema nikakvih problema zivi bolje od svih nas zajedno i sad ce tu neko da je zali….za sta ….zapitajte se da li ste normalni prvo vi pa tek onda ona….uvek poludim od vase neupucenosti.Molim da u takvim slucajevima ne komentarisete nego jednostavno odbijte !

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.