249
Novi zdravstveni problemi: Rihanna ponovo otkazuje koncerte

Novi zdravstveni problemi: Rihanna ponovo otkazuje koncerte

249
SHARE

Rihannina velika turneja nije počela baš sjajno. Nakon što je zbog laringitisa morala da otkaže nekoliko nastupa na samom početku, pevačica se sada suočava sa novim zdravstvenim problemima zbog kojih je primorana da otkaže još dva nastupa.

Iako ju je većina njenih fanova podržala, ponekima se nije dopalo to što je ponovo otkazala nastupe, ali joj je podršku pružio i dečko Chris Brown. “Chris vrlo dobro zna šta se dešava na turneji i kakav pritisak ona oseća. Samo najjači opstaju u takvim uslovima i samo se nada da će Rihanna biti dobro”, rekao je izvor za HollywoodLife. Rihanna se putem Instagrama izvinula svim fanovima u Hjustonu i Dalasu, u čijim gradovima je otkazala koncerte. “Bolesna sam od San Dijega. Nastavila sam da radim jer sam mislila da ću se oporaviti tokom dva dana pauze nakon koncerta u Vegasu, ali ni danas nije drugačije. Tužna sam i razočarana zbog toga! Imala sam mnogo planova za Hjuston!” Nadamo se da će se RiRi brzo oporaviti…

Autor: Life Content

14 KOMENTARA

  1. Citala sam na twitter-u nesto prije 2-3 dana,da RiRi opet nije dobroo :(
    Nadam se da ce se brzo oporaviti,zelim joj sve najbolje :D <3

  2. Zao mi je :/ ali toliko zdravstevinh problema ima jer nikada ne pravi pauze izmedju izdavanja albuma i turneja! Ja je volim, volim da cujem njene pesme ali sad se preforsirala i od oga je umorna i bolesna toliko cesto!!! U zadjih 4 godine ona je izdala oko 7 albuma i stalo isla na turneje sto nije dobro za njeno zdravlje!!! Nemojte pogresno da me razumete ja je obozavam ali treba joj odmora!!
    #NOHATE

  3. jadna RiRI :( ja nju obozavam nadam se da ce se brzo oporaviti
    i samo nesto: NIJE SE ONA IZVINULA NEGO SE IZVINILA VI NEPISMENI.

  4. “Rihanna se putem Instagrama izvinula svim fanovima u Hjustonu i Dalasu, u čijim gradovima je otkazala koncerte.” ————-> Imate problema sa pravopisom…nije se IZVINULA nego se IZVINILA….sramota za urednike!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.