217
Novi stres za Miley Cyrus: Njeni roditelji se ponovo razvode!

Novi stres za Miley Cyrus: Njeni roditelji se ponovo razvode!

217
SHARE

Billy Ray Cyrus Walks The Dogs WithTish!

Kako prenose američki mediji, Billy Ray i Tish Cyrus odlučili su da nakon 19 godina braka, podnesu zahtev za njegov raskid.

Par je podneo zahtev sudu, navodeći kao razlog “nepremostive razlike” i veruje da je time učinio najbolju stvar za porodicu, prenosi E! Online. “Ovo je privatna stvar i radimo ono što je u najboljem interesu porodice”, rekao je Billy Ray. “Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovo vreme.” Pre oko dve i po godine on je takođe podneo zahtev za razvod braka, ali se kasnije predomislio. Vest je kasnije potvrdila i Tish, takođe moleći javnost da u ovom trenutku poštuje njihovu privatnost.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

14 KOMENTARA

  1. U naslovu kazete da se ponovo razvode, ja mislim jesu li ovi normalni, kad ono u tekstu vam pise da je pre on samo podneo zahtev, ali da se posle predomislio!

  2. Oni da su dobri roditelji oni ne bi radili ovo…
    Mislim kako moze razvod da bude u korist porodice?! WTF! -.-

  3. Pa vecina razloga je u korist porodice.Bolje se razvesti nego zivjeti sa nekim koga vise ne volis,i sa kime se ne slazes,ili se stalno svadjati.Time cinis sebe a i druge oko sebe nesrecnim i tada je razvod najbolje rjesenje,u korist porodice.Ukljucite ponekad tu stvar koju drzite u lobanji -_-

  4. Pa, ako oni misli da rade ono što je najbolje u interesu njihove porodice, onda je to dobra odluka. U svakom slučaku to će ipak biti stres za Miley! :) ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.